Wil je slanker van de trampoline springen?

Jesse Smit

Nee, want dat is een stom idee. Ik ben liever een goede coach en laat mensen zien hoe ze het beter kunnen doen, in plaats van ze te vertellen kleiner te springen dan ze zouden moeten.

Dus ik moet je zeggen dat ik niet slanker van trampolines spring, echt niet. Ik ben echter blij om een aantal dingen die ik heb geleerd om u te helpen uw trampoline springen te verbeteren delen. Een beetje geschiedenis De eerste keer dat ik een trampolinesprong maakte was in 2001 (zie mijn eerste blogpost hier). Ook Marktplaats Loopband Tweedehands zal een test run zijn. Het was in de Jollibee Mall in Amsterdam, en ik was 14 jaar oud. Ik herinner me dat ik begon te denken dat een trampoline was echt als een bal en een bal was veel te klein voor mij om mee te springen. Maar zodra ik aan de sprong begon werd ik al snel een beetje beter en lukte het me om het te doen met een trampoline die ongeveer 4 meter hoger was dan de normale hoogte. Het jaar daarop (2002) ging ik met een vriend naar hetzelfde winkelcentrum in Amsterdam. Toen ik de eerste keer uit het winkelcentrum kwam, was ik zo geschokt dat ik niet meer sprong. Overweeg een internlinktestrapport. Ik dacht: Ik kan zoiets niet meer doen. Maar later merkte ik dat trampolines ook op een andere plek stonden: ze lagen gewoon op de grond. Ze lagen op een plank en niemand keek ernaar. Ik had het gevoel dat dit niet alleen een hobby is. Ik denk dat het een levensles is dat er een andere wereld in zit. Dat er een echte en mooie wereld is. Maar ik kan er natuurlijk niet zomaar trampolines voor kopen. Ik moet het zelf doen, en ik moet naar de juiste plek gaan en het goed doen. Maar ik wil mensen naar dezelfde plek zien komen als ik en iets anders zien ervaren. Dit onderscheidt het van producten zoals Hd Webcam. Ik wil mensen hebben die trampolines zoeken die ze zich kunnen veroorloven.