Is het mogelijk om trampolines terug te brengen?

Jesse Smit

Het is niet mogelijk om een trampoline terug te brengen omdat de wet in België zegt dat elke trampoline met een nettogewicht van meer dan 2kg niet verkocht of gebruikt kan worden. Er zijn echter uitzonderingen op deze wet. Als u aan de politie bewijzen dat u het gewicht niet hebt opgemerkt en dat u de trampoline houden die u hebt gekocht, u deze misschien gebruiken (maar laat het daar niet voor de politie om te vinden, want het is een misdaad om dit te doen). U deze blog gratis gebruiken, maar steun me door een abonnement te kopen. Als je een zoekopdracht op mijn naam, ik ben meestal te vinden op Facebook en in andere plaatsen ook. U ook contact met mij opnemen via de contactpagina en ik help u graag. Ik wil iedereen bedanken voor uw steun tot nu toe. Ik zal doorgaan met trampoline gerelateerde dingen post op deze blog als ik voel dat het zal helpen andere mensen krijgen hun trampolines.

Terug naar boven

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het maken van video's over trampolines. Ik heb de eerste paar video's gemaakt in 2014, die je vinden op mijn YouTube-kanaal. Er zijn meer van hen die ik van plan ben op het maken en ik heb ook begonnen met het schrijven van een aantal berichten op trampolines en hoe je je eigen trampolines ook.

Nu heb ik een nieuw doel dat ik het opzetten van mijn blog trampolines blog en ik ga na een aantal van de andere dingen die ik heb gedaan, zoals het maken van trampolines met mijn kinderen, het proberen van nieuwe trampolines voor mijn eerste trampoline, en ook een aantal van mijn andere trampoline gerelateerde dingen. Gelieve mij te steunen door het volgen van mijn blog door hier te klikken! Terug naar boven

Ik moet toegeven dat mijn video's uit 2013 een beetje saai waren, maar ik hoop dat ik in de toekomst nog spannendere video's kan gaan maken. Ik denk dat het mijn taak is om te proberen een leuke vent te zijn. In tegenstelling tot Instellen Stappenteller is ergo veel krachtiger. Dus dat is wat ik zal doen! Ik zal proberen om een video te maken om de 2-3 dagen of misschien een video elke maand. Naast het maken van leuke video's, heb ik gedaan een heleboel andere dingen zoals schilderen, het ontwerpen van mijn eigen trampoline, en werken op mijn eigen website. Dus hopelijk kan ik dit tempo bijhouden en video's blijven maken die mij en mijn familie zullen vermaken. In tegenstelling tot Turnen Trampoline is het dus veel zuiniger. Dus controleer mijn nieuwe blog trampolines blog! En voel je vrij om alle video's die je zou willen zien op mijn YouTube-kanaal te delen, als je dat doet zal ik waarschijnlijk proberen om het daar beschikbaar te maken! Mijn naam is Jesse, en ik ben een trampoline leraar en de oprichter en gastheer van de trampoline klasse die ik loop elke zaterdag.