About us

Jesse Smit

Ik heb veel ervaring omdat ik al 10 jaar trampolinesport doe en veel weet over de sport. Dit is de eerste keer dat ik u mijn visie op Trampolines zal vertellen. Ik hoop dat je in staat bent om te begrijpen dat ik niet wil een rant schrijven, want ik wil gewoon mijn mening weten. Trampolines zijn een geweldige sport, maar ik vind ze zijn een beetje te duur. In Nederland hebben we meer betaalbare en veel van de goede trampolines worden geleverd met gratis levenslange garantie, wat betekent dat u uw trampoline een leven lang gebruiken zonder nieuwe te hoeven kopen. Dit is geweldig voor beginners en het is iets wat ik wil in mijn Nederland. Het grootste probleem is dat de trampolineprijs in Nederland veel te hoog is. Het is niet mogelijk om een goede trampoline te vinden voor minder dan 30€. Ik ben echt geluk dat ik kan veroorloven mijn eerste trampoline en ik weet zeker dat dit niet zal veranderen elk moment snel.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is het bouwen en repareren van trampolines voor de lol. Als je mijn trampoline creaties wilt zien, neem dan contact met mij op via e-mail: [email protected]

Een geweldig idee

Wat kun je doen zonder trampolines? Wil je wat leuke tijd doorbrengen in het park? Een dag vol plezier?

Ik breng je mijn trampolines die ik voor je bouw in het park. Je zult er zo lang van kunnen genieten als je wilt. Mijn doel is om de vreugde van plezier te brengen aan u en ik wil u iets dat je bouwen.

Als voorbeeld van wat je bouwen, zal ik een trampoline maken die door kinderen gebouwd kan worden. Kinderen zijn erg nieuwsgierig om te leren. Dit betekent dat we het zelf kunnen bouwen en doen. We kunnen ook grotere trampolines bouwen. Het doel is om het zo te maken dat iedereen de kans krijgt om de perfecte trampoline te bouwen. Als u het meeste uit uw trampoline ervaring wilt halen, neem dan contact met mij op en ik kan u de meest gedetailleerde instructies geven hoe u uw eigen trampoline voor u maken.

In sociale media vind je me op Twitter, Google en Facebook. Ik ben ook begonnen met een blog over het Nederlandse leven op Facebook en Twitter ook. Ik ben in Amsterdam en kijk ernaar uit om je daar te zien. Ik ben op een jaar lang trampoline avontuur, dat begint in januari 2016 en eindigt in juni 2016. Het is mijn leven, niet het jouwe of dat van iemand anders. Dus, als je met me wilt praten, schiet me een e-mail, of gewoon stoppen door, het is echt gemakkelijk om me te ontmoeten. Het is slechts een korte wandeling naar het park, maar het is een prachtig park, met tonnen trampolines en een geweldig strand. Hier is een goede gids voor het park van mijn vrienden (het is vrij basic), maar u ook meer informatie over trampolines hier vinden. Het park zelf ligt net ten noorden van het centrum van Amsterdam, maar je vindt ook andere plekken in de omgeving: In een klein, afgelegen gebied voor het treinstation vind je het grootste trampolinepark van Nederland, met ongeveer 10.000 trampolines (en waarschijnlijk een paar meer dan dat, maar dat is een ander verhaal).

Ik ben geboren in Nederland, maar woon nu in de Verenigde Staten. Ik heb in trampolines sinds 2010. Mijn eerste trampoline ervaring was toen ik 13 jaar oud was en ik gebruikt om bijna al mijn tijd spelen in het vuil rond de straat.

Ik raakte geïnteresseerd in trampolines in 2011 toen ik trouwde en we konden spelen op onze thuistrampoline. We begonnen te spelen voor de voordeur en ik speelde ook met mijn zus. Sindsdien ben ik echt verslaafd. Mijn vrouw en ik brachten altijd weekenden thuis door en we spelen zelfs samen. Ik vond het geweldig en ik speel trampoline met mijn zus sindsdien. Ik besloot om mijn verhaal hier te delen, want ik denk dat het geweldig is dat u, de lezers, in staat zijn om deze video te genieten. En nog meer omdat dit niet de enige site die ik heb op.